Home Diensten
Nieuwe en gebruikte laptops / computersystemen & reparatie van laptops / computersystemen

Op zoek naar een nieuwe computer of laptop, ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres! Wij adviseren en informeren u onafhankelijk over de mogelijkheden. Wij leveren voor-geconfigureerde computers maar ook computers die u geheel naar eigen hand kan laten aanpassen. Natuurlijk helpen wij u ook nu weer met het maken van de juiste keuzes

 

Op zoek naar een 2e hands computer of laptop met 1 jaar volledige garantie op de hardware? ook dan bent u bij Zaanstart IT Solutions aan het juiste adres. Wij kopen grote partijen computers en laptops op en testen de systemen grondig op het juist functioneren. 2e hands laptops worden standaart met muis en tas geleverd, Computersystemen met toetsenbord en muis, Zo kunt u gelijk aan de slag!

 

Ook repareren onze gespecialiseerde monteurs uw computer of laptop met uiterste zorg. Zaanstart IT Solutions brengt u altijd eerste op de hoogte van de geschatte kosten die de reparatie met zich meebrengt. Pas als u akkoord gaat voeren onze monteurs de afgesproken werkzaamheden voor u uit! Door deze heldere werkwijze komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan. Zo helder is Zaanstart IT Solutions. Maakt u gerust gebruik van onze haal en breng service!

 
Zaanstart, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting